Cilj nam je pojednostaviti proces učenja. Maloprodaja je djelatnost gdje je organizacija radnog vremena ključna. Djelatnici rade u smjenama, a edukacije iziskuju reorganizaciju rada, vrijeme i novac što brojne vlasnike i direktore odvraća od njihovog provođenja. Nastojimo stvarati online edukacije koje rješavaju stvarne probleme prodavača i koje će donijeti koristi odmah, a mogu se provoditi u fleksibilnim terminima.

Imajući na umu kako svaka trgovina ima svoje specifične potrebe, u suradnji s našim klijentima kreiramo i individualizirane programe koji ciljaju “bolna mjesta” baš njihove prodajne mreže.

Više od 20 godina iskustva u prodaji naučilo me kako je upravo edukacija ključ uspješnih prodajnih djelatnika.  Samo oni prodavači koji poznaju svoju tvrtku, svoj proizvod i svoje kupce mogu postizati uistinu vrhunske rezultate. 

Što radimo?

Online edukacije

Vrijeme je novac, a u maloprodaji je to itekako istina. Planiranje edukacija za djelatnike maloprodaje može biti izazov – uskladiti smjene, pronaći zamjenske djelatnike, organizirati odlazak na edukaciju i sl. Naše online edukacije kreirane su kako bi maloprodajnim djelatnicima omogućili usavršavanje bilo kada i na bilo kojem mjestu. Uz fleksibilne termine edukacija lakše ćete uskladiti obveze vaših djelatnika, a ukoliko imate specifične potrebe online edukacije mogu biti kreirane upravo za vas.

Uštedite vrijeme. Učite online.

In-house edukacije

Imate više prodajnih djelatnika i želite organizirati edukaciju u vašem poslovnom prostoru? Kontaktirajte nas s vašim potrebama i opustite se. Mi ćemo skrojiti edukaciju po vašoj mjeri.